Architectuur

Composiet als bouwmateriaal? Jazeker. We zijn nog immer trots op onze inspanningen om composiet constructief te introduceren in de bouwindustrie. En met succes. De mogelijkheden voor het inzetten van composiet als constructiemateriaal komen steeds meer onder de aandacht van architecten, ontwikkelaars en bouwbedrijven.

Maar het blijft gelukkig niet beperkt tot enkel aandacht. De architect waardeert de nieuwe mogelijkheid om nieuwe vormen te kunnen realiseren zonder teniet te doen aan wensen van de opdrachtgever. Gebruikers waarderen, naast het uiterlijk, ook technische eigenschappen als isolatie en minimaal onderhoud. En het verkorten van doorlooptijden op de bouwplaats, bijvoorbeeld door het aanleveren van lichte, constructieve gevelelementen van 45 tot 50 m² waarvan er meerdere per dag gemonteerd kunnen worden, is een pluspunt voor het bouwbedrijf.

Op onze website vindt u een overzicht van de reeds gerealiseerde projecten. Sommige in Nederland, sommige daarbuiten. Waar het ook gerealiseerd is, het zijn in de regel spectaculaire projecten geweest en ook komende projecten worden hier gepresenteerd. Gevels, segmenten van gebouwen, balkons, brugdelen, omkappingen, kunstwerken; we hebben reeds veel mogen ontwikkelen en produceren, maar het voelt nog steeds als een begin. Daag ons gerust uit.

Voor een overzicht van gerealiseerde projecten in de bouwsector, klik hier

Holland_Composites_Muziekpaleis_TivoliVredenburg_Utrecht_gevel_049
Holland_Composites_Raficlad_Plus_winkelpand_Klazinaveen_009
Holland_Composites_Enexis_regiokantoor_gevel_066