18
sep

PERSBERICHT – Nieuwe aandeelhouder om verdere groei mogelijk te maken voor Holland Composites BV.

19 september 2018 – Lelystad, Nederland – Holland Composites BV kondigt een nieuwe aandeelhouder aan om verdere groei van het bedrijf mogelijk te maken.

Eduard Zanen, oprichter van Bugaboo en investeerder in innovatieve en duurzame hightech bedrijven, sluit zich aan bij de twee oprichters van Holland Composites; Sven Erik Janssen en Pieterjan Dwarshuis. Zanen werd benaderd nadat voormalig aandeelhouder Thijs van Riemsdijk besloot dat het tijd was om nieuwe uitdagingen na te streven en Holland Composites te verlaten.

Sven Erik Janssen zegt: Na de beslissing van Thijs om ons bedrijf te verlaten, zijn we op zoek gegaan naar een sterke partner die ons kon helpen met de voortdurende groei van ons bedrijf. In Eduard hebben we een partner gevonden die ons dat niet alleen brengt, maar ook veel ervaring, kennis en ondernemerschap met zich meebrengt.

Eduard Zanen zegt: Ik ken Holland Composites al heel lang en was altijd geïntrigeerd door de hightech composiet projecten die ze maken. Ik geloof echt in het potentieel van composiet als een bouw / constructie materiaal dat lichter en sterker is dan de conventionele materialen die in veel industrieën wordt gebruikt. Holland Composites en hun team van experts hebben alle ingrediënten in huis om een snelgroeiend bedrijf te worden.

Ook nieuw is Bastiaan van Nunen, die de algemeen directeur wordt. Van Nunen is al in zijn nieuwe functie begonnen en heeft uitgebreide ervaring met opstart- en verandermanagement. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer van het bedrijf en heeft hulp van René Meijer, een financieel expert met een brede ervaring in het structureren van financieel management en Mark Hoff, die verantwoordelijk zal zijn voor de marketingstrategie en business development.

Holland Composites BV is een Nederlands bedrijf waar grotere geavanceerde composiet producten worden geproduceerd voor een divers en internationaal klantenbestand. Bij Holland Composites BV produceren wij samengestelde producten volgens de eisen van de klant. Ontwerp, engineering en constructie vinden allemaal plaats onder één dak.

Neem voor meer informatie over ons bedrijf en onze mogelijkheden contact met ons op via: Tel: +31 (0) 320 28 18 77

Dank voor uw aandacht en met vriendelijke groet,

Mark Hoff

info@hollandcomposites.nl