08
apr

PERSBERICHT: Holland Composites BV geselecteerd als keynote spreker op Composites in Construction Conference, Amsterdam

Lelystad, Nederland – Holland Composites BV, marktleider en specialist in hoogwaardige composiet constructies, is dit jaar geselecteerd om te spreken tijdens de Composites in Construction-conferentie (COMPIC) van 2019. De reputatie van Holland Composites in zowel engineering en het bouwen van constructies in hoogwaardige architectuur over de hele wereld heeft bijgedragen aan de keuze voor Holland Composites als expert in composietconstructies.

COMPIC 2019 wordt georganiseerd door NetComposites Ltd en het evenement vindt plaats op 10 en 11 april in Amsterdam, waar het composiet- en bouwexperts uit Europa en de rest van de wereld bij elkaar brengt. Het evenement zal zich richten op het uitbreiden en ontdekken van de succesverhalen, met een focus op de voordelen en obstakels van het gebruik van composieten in de bouw.

Pieterjan Dwarshuis, oprichter van Holland Composites, zal op het evenement spreken over het onderwerp “Composiet toepassingen in High End Architecture”. De sessie gaat in op hoe Holland Composites waarde toevoegt door de implementatie van hoogwaardige kwaliteit composiet engineering en creatie, voorafgaand en tijdens het ontwerp en de ontwikkeling van hoogwaardige architectuurprojecten. Dwarshuis spreekt over de voor- en nadelen van composiet als bouwmateriaal. Talrijke hoogwaardige architecturale projecten zullen worden gepresenteerd, die laten zien dat het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden met composieten.

“De bouwsector is voor het grootste deel nog steeds erg traditioneel terwijl de wereld circulair wordt en snel innoveert. Moderne en lichtgewicht bouwmaterialen zoals composieten bieden grote mogelijkheden die aansluiten bij deze huidige trends. We zijn er trots op, daar deel van uit te maken en tegelijkertijd leveren wij volgens de hoogste kwaliteit standaarden in de composiet bouwindustrie”.

Holland Composites BV is een Nederlands bedrijf dat geavanceerde composietproducten produceert voor een divers en internationaal klantenbestand. Bij Holland Composites BV produceren wij kwalitatief hoogwaardige composiet producten volgens de eisen van de klant. Ontwerp, engineering en constructie vinden allemaal plaats onder één dak. Neem voor meer informatie over ons bedrijf en onze mogelijkheden contact met ons op: +31 (0) 320 28 18 77 info@hollandcomposites.nl www.hollandcomposites.nl