17
jan

Nieuwe website Holland Composites is LIVE!

Vandaag is het zover; onze nieuwe website van Holland Composites is live! We hebben er hard aan gewerkt en het resultaat is top. We zijn er super trots op. Daarom nodigen we je graag uit een kijkje te nemen op alle pagina’s en composiet projecten.

Zoals je wellicht kunt zien is de hele ‘look en feel’ van de site veranderd ten opzichte van de oude site. De website is overzichtelijk en goed leesbaar voor iedereen. Geen overbodige informatie, geen ladingen technische details, maar veel voorbeeld projecten om de toepasbaarheid van composiet als bouwmateriaal en Raficlad® gevelbeplating in de verschillende branches te laten zien.

Deze nieuwe website is gericht op de (toekomstige) klant die op zoek is naar een oplossing voor zijn uitdaging, die we wellicht met composiet kunnen bieden.

Ondanks dat we vandaag de lancering van onze nieuwe site vieren is een nieuwe site natuurlijk nooit af. De komende maanden gaan we de nieuwe website vertalen zodat deze ook in het Engels en Duits te lezen zal zijn. Uiteraard blijven we ook druk met het optimaliseren van de site en wellicht uit te breiden met nog meer handige functies. Houd de site dus in de gaten en heb je tips, laat het ons dan weten!

Let op, voor de foiling multihull catamaran en trimaran zeilboten verwijzen wij u graag naar www.dnaperformancesailing.com .