21
mrt

Holland Composites bouwt aan winkelcentrum Bisonspoor Maarssen

De productie van de nieuwe composiet Raficlad® gevelpanelen voor winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen is gestart. De gevelelementen, bestaande uit gebogen verdiepingshoge composiet Raficlad® panelen, zullen rondom het gehele winkelcentrum worden geplaatst. De Raficlad® panelen spelen flexibel in op de dynamiek van het winkelcentrum en geven kleur en lichtheid aan de uitstraling van het complex.

De renovatie van de gevel is onderdeel van een algehele revitalisering van winkelcentrum Bisonspoor en uitbreiding van het kantorencomplex. Holland Composites werkt in dit project samen met Wintertrust BV en Op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs.

Het nieuwe ontwerp zorgt voor een betere aansluiting, bereikbaarheid en integratie van kantoren en winkelend publiek. De nieuwe bedrijfshal is een voorbeeld van een nieuwe integrale ontsluiting vanuit de nieuwe parkeergarage.

Wilt u ook een unieke bekleding op de gevel van uw gebouwen? Neem dan contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden met composiet van Holland Composites: info@hollandcomposites.nl